Product zoeken
Zoek op categorie

Wij zijn Driessen Verf en Van Hassel Verf, een regionale Brabantse verfgroothandel die meer doet dan alleen maar verf verkopen. Wij stellen de klant centraal binnen onze organisatie. Samen met onze partners informeren wij u over een verscheidenheid aan mogelijkheden welke verf kan bieden. Bescherming en verfraaiing van uw onroerend goed op lange termijn.

Wij hebben ruime ervaringen in de woningbouw, zorginstellingen, onderwijsinstellingen en kantoren voor zowel nieuwbouw als onderhoud op gebied van duurzaam bouwen. Als specialist in verfsystemen werken wij met betrouwbare partners in de gehele bouwketen. Partners welke zich in het verleden bewezen hebben en zich continu bezighouden met de toekomst van uw gebouw.
Wij hebben een heldere en kostenbesparende visie op resultaatgericht en verftechnisch onderhoud. Daarbij staan uw onderhoudsdoelstellingen, kwaliteitsborging en budgetzekerheid op langere termijn voorop.


NIEUWS

Er is een gloednieuwe editie verschenen van het e-magazine van Sigma Coatings! In deze editie belichten we de innovatieve technologie van SigmaPearl Clean Matt en tonen we twee inspirerende projcten waar  deze zeer goed reinigbare matte muurverf is toegepast. Daarnaast geven we een kijkje achter de schermen in het lab. Bekijk het e-magazine hier!